Oikeustiede: Tietokantoja ja muita aineistoja

Löydä oikeustieteen artikkelit, lehdet, kirjat, tietokannat ja kirjaston palvelut. / Find Law articles, journals, books, databases and library's services.

Find a Database (Helka)

Portaaleja

Opinnäytteitä

Sekalaista

Eduskunnan kirjasto kouluttaa

Oikeudellisia tietokantoja

Loading ...

Google Scholar

Finnish China Law Center

Seitsemän yliopiston yhteinen Kiinan oikeuden ja kiinalaisen oikeuskulttuurin keskus (Finnish China Law Center) kehittää ja koordinoi Kiinan oikeuden ja kiinalaisen oikeuskulttuurin tutkimus- ja opetustoimintaa.

CLC:n kirjakokoelma on Kaisa-talon 4. kerroksessa oikeustieteen kokoelman perällä. Kirjat ovat suurimmaksi osaksi kiinankielisiä ja ei-lainattavia.

Chinalawinfo pkulaw.com

Tietoa Kiinan kansantasavallan oikeusjärjestelmästä,oikeuskäytännöstä ja valtiosopimuksista sekä myös kiinalaisten oikeustieteellisten lehtien artikkeleita ja sisällysluetteloita. Aineisto on pääasiassa kiinaksi. Englanninkielisellä välilehdellä on hakumahdollisuus englanniksi, mutta tuloslistaus on yleensä vain otsikkotasolla englanniksi. Joistakin aineistoista on myös kokotekstiä englanniksi.

Maksullista osaa aineistosta voi käyttää vain yhdeltä tarkoitukseen osoitetulta tietokoneelta Helsingin yliopiston kirjastossa, Fabianinkatu 30, 4. krs.Tietokoneeseen kirjaudutaan voimassa olevalla Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Tietokonetta ei voi toistaiseksi varata.

Saavutettavuusseloste