Suomen kieli: Tervetuloa

Löydä Suomen kielen artikkelit, lehdet, kirjat, tietokannat ja kirjaston palvelut. / Find Finnish Language articles, journals, books, databases and library's services.

Hae aineistoja (Helka)

 

It takes only HUPS and library material is on researcher's desk!

Remote Access

Electronic resources are available in the network of University of Helsinki or through remote access. Accessing the electronic resources from outside the library locations via a remote connection requires a University user account.

Tutkijoille

Altmetrics services:

Tervetuloa suomen kielen Research Guide -oppaan pariin!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Mikael_Agricola_by_Albert_Edelfelt.jpg

Tämä Research Guide -opas on suunnattu Helsingin yliopiston suomen kielen laitoksen opiskelijoille, opettajille ja tutkijoille. Täältä löydät suomen kielen tutkimukseen liittyvää aineistoa ja ajankohtaisia asioita.

Jos haluat kysyä tai kommentoida tai ehdottaa uutta aineistoa lisättäväksi, ota yhteyttä!

 

This guide is designed to Helsinki University researchers by Helsinki University librarians and subject specialists to help you to find the most relevant information in Finnish Language Research.

If you have any questions, comments, or suggestions to improve the guide, please let us know!

Cabells - saalistajajulkaisut

Cabells-tietokannan logo

Cabells-palvelu listaa avoimia lehtiä, jotka on luokiteltu saalistajalehdiksi eikä niitä siten suositella julkaisukanaviksi. Palvelu on HY:ssä koekäytössä vuoden 2023 loppuun saakka. HY:n käytössä on osio predatory reports, joka koostuu saalistajalehtitietokannasta. Hakutuloksesta näet listan lehteen liittyvistä epäilyttävistä piirteistä (violations), joiden perusteella se on tietokantaan lisätty.
Huomaa, että Cabellsilla ei ole mitään tekemistä Predatoryreports.org-verkkosivuston kanssa, jonka luotettavuudesta ei ole minkäänlaisia takeita. 

Näkymä Cabells-tietokannasta
 

ORCID-tutkijatunniste

ORCID on kansainvälinen, pysyvä ja yksilöivä tutkijatunniste. Käyttämällä ORCID-tunnistetta nimikirjoituksen tavoin kaikessa tieteellisessä toiminnassasi, varmistat, että työsi tulokset yhdistyvät juuri sinuun. Ajan mittaan ORCID-tunnisteen käyttö vähentää tarvetta syöttää henkilö- ja julkaisutietoja moneen kertaan eri järjestelmiin.

Yliopisto edellyttää, että jokainen tutkija rekisteröi itselleen ORCID-tunnisteen ja käyttää sitä laajasti tieteellisessä toiminnassaan - rahoitushakemuksissa, julkaistavaksi lähetettävissä käsikirjoituksissa, ansioluettelossa jne.

Luo ORCID-tunniste ja lisää se TUHAT-profiiliisi - ohjeet TUHATresearch portal -oppaassa.
Jatkossa TUHATissa olevat julkaisusi päivittyvät automaattisesti ORCIDiin.

ORCID ja muut tutkijatunnisteet

Lue lisää ORCIDista

Kotus-blogi

Loading ...

Tieteenalavastaava - Subject Librarian

Profile Photo
Minna Helander
Contact:
Main Library (Kaisa House)
6th floor
Fabianinkatu 30 (Box 53)
FIN-00014 University of Helsinki

+358-2941 23926

Main Library (Kaisa House)

Fabianinkatu 30 (P.O. Box 53)
FIN-00014 University of Helsinki

Opening hours

tel. +358-2941 23920
library@helsinki.fi

Saavutettavuusseloste