RefWorks (Legacy): Uusi RefWorks

Uudempi opas

Tätä sivua ei enää päivitetä - erillinen opas uuden RefWorksin käyttöön

Uusi RefWorks

RefWorksista on julkaistu kokonaan uusi versio - New RefWorks. Uuteen versioon luodaan uudet tunnukset, joten voit käyttää uutta ja vanhaa tiliäsi rinnakkain niin halutessasi. Vanha 2.0-versio - legacy - on käytettävissä ainakin vuoden 2019 loppuun. 

HUOM! 

  • Vanhalla RefWorks-versiolla aloitetun Word-dokumentin muokkaamista ei toistaiseksi voi jatkaa uudella
  • Uudessa versiossa on vielä ongelmia skandinaavisten (å, ä ja ö) merkkien kanssa esim. viitteitä tuotaessa tai aakkostuksessa
  • Helsingin yliopistolle räätälöityjä tyylejä ei ole uudessa RefWorksissa, mutta muutamia suomenkielisiä tyylejä on tarjolla
  • Ohjelmaan voi toistaiseksi luoda vain yhden tilin/tunnuksen

Viitteiden tuonti vanhasta RefWorks-versiosta uuteen

Valitse + -painikkeesta Import references.

Uutta

1) Save to RefWorks on selaimeen asennettava apuohjelma, jonka avulla voit siirtää viitteitä tietokannoista kätevästi RefWorks-tilillesi. Apuohjelma löytyy Tools toiminnosta.

2) RefWorks Citation Manager on Word 2016 kanssa yhteensopiva apuohjelma, jonka avulla teet tekstin sisäiset viittaukset ja lähdeluettelon käsikirjoitukseesi - tätä voit käyttää Write-n-Citen sijaan. Haetaan Wordissa: Lisää - Kauppa - etsi RefWorks - Lisää. Kirjautuminen: Lisää - Omat apuohjelmat. 

3) Google Docs

Voit käyttää RefWorksiä (Write-N-Cite) Google Docsissa. Tools-valikosta löytyy Cite in Google Docs (klikkaa Get the add-on ja saat asennettua ohjelman).

Lisätietoa http://proquest.libguides.com/newrefworks/google

Alumni

Alumneilla säilyy käyttöoikeus RefWorks tilille:

  • Settings-asetuksissa voi vaihtaa toisen sähköpostin yliopiston sähköpostin tilalle

Saavutettavuusseloste