RefWorks (Legacy): Tervetuloa

Legacy vai New?

Helsingin yliopiston RefWorks-tilaus päätty  31.12.2021. Sen jälkeen et voi käyttää Legacy RefWorks ja New RefWorks -ohjelmia. Katso ohjeet viitteiden siirtoon ja uuden ohjelman valintaan uudesta viitteidenhallintaoppaasta.

Etsitkö tätä RefWorks Legacy (2.0) -opasta - vai ehkä uutta New RefWorks -opasta? Uuteen versioon luodaan uudet tunnukset, joten voit käyttää uutta ja vanhaa tiliäsi rinnakkain niin halutessasi. Vanha 2.0-versio - legacy - on käytettävissä toistaiseksi. 

Kirjaston kurssitarjonta -sivulta läydät Helsingin yliopiston viitteidenhallintakurssit.

HUOM! elokuusta 2020 lähtien yliopistolaiset voivat tehdä uusia tilejä vain uuteen RefWorksiin https://refworks.proquest.com, ohjeita New RefWorks -oppaassa. Olemassaolevia tilejä voi toistaiseksi käyttää, mutta siirtymistä uuden version käyttöön suositellaan siinä vaiheessa, kun aloitetaan uutta käsikirjoitusta (opinnäyte, artikkeli tms.). Vanhalle tilille tallennetut viitteet voi importoida uudelle tilille talteen.

 

Tarvitsetko apua?

Kirjaston koulutukset

Loading ...

RefWorks-oppaan sisältö

RefWorks-oppaalla voit itsenäisesti tutustua ohjelman käyttöön ja perustoimintoihin:

  • kuinka siirrät viitteet kätevästi RefWorksiin eri tietokannoista ja muista lähteistä
  • omien viitteiden järjestely kansioihin ja haku
  • kuinka luot lähdeluettelon eri tyyleillä
  • lähdeviitteiden lisääminen tekstiin RefWorksin Write-N-Cite -työkalulla

RefWorks 2.0 (legacy) -viitteidenhallintaohjelma auttaa sinua pitämään kirjallisuusviitteesi tallessa ja järjestyksessä. Voit luoda itsellesi oman tietokannan haluamistasi viitteistä. Saat myös kätevästi lisättyä viitteitä kirjoittamasi julkaisun, esim. opinnäytetyön lähdeviitteiksi. RefWorks 2.0 on Helsingin yliopiston opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja muun henkilökunnan käytettävissä selaimella kaikkialla, missä on Internet-yhteys.

Opi RefWorks 20 minuutissa

Saavutettavuusseloste